Vision & Mission

CENAPS© (Center for Applied Sciences) er et privat kursus- og konsulentfirma etableret af Terence T. Gorski i 1982 i Miami i USA.
CENAPS – kliniske model er baseret på principper, der i over 25 år har bevist deres værdi i form af dokumenterede resultater. CENAPS arbejder med behandling baseret på kognitive, følelsesmæssige og adfærdsbaserede metoder.

CENAPS Europa ønsker at yde den bedst mulige undervisning, konsulentbistand og behandling af kemisk afhængige på basis af denne model og den akkumulerede viden.

Terence T. Gorski og CENAPS Europas undervisere tilbyder både kurser med individuelle tilmeldinger og afholdelse af kurser ude hos omsorgs- og behandlerorganisationer. Derudover tilbyder CENAPS Dagbehandling individuel behandling og gruppeterapi for kemisk afhængige.

Gennem undervisning, behandling og arbejde med klienter og deres pårørende, forsøger CENAPS Europa at hjælpe kemisk afhængige klienter, deres familier og samfundet som helhed.

CENAPS-organisationens vision:
Alle mennesker skal have adgang til behandling, der kan lede til en sund helbredelse og tilbagefaldsforebyggelsesplaner til en rimelig pris.

CENAPS-organisationens mission:
At hjælpe personer og deres familier med at komme sig over kemisk afhængighed og andre adfærdsbaserede helbredsproblemer ved at tilbyde programmer, der fokuserer på:

– Kurser til behandlere fra omsorgs- og behandlingsorganisationer.
– En dags undervisning af personale og/eller klienter
– Konsulentbistand
– Supervision af personale
– Individuel behandling af kemisk afhængige
– Gruppeterapi med kemisk afhængige

Uddannelsesprodukter: Bøger/andet skriftligt materiale, audio- og videopakker