Betingelser for Bogsalget

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Aftalevilkår og oplysningspligt
Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.

Priser
Alle priser ved levering i Danmark er gældende udsalgspriser exkl. 25% moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk. Det er forlagene i Danmark, der fastsætter, om en given bog skal have en fast pris. Har forlaget besluttet en fast pris, er det for os som boghandel ikke tilladt at sælge til en anden pris. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER, fx. at et forlag vælger at sætte en anden pris på udgivelsesdagen end oprindeligt planlagt.

Betaling
Ved afhentning i vores butik, betaler du kontant ved afhentningen, eller du kan vælge at forudbetale bogen med kreditkort. Ved forsendelse kan du vælge at betale på 3 måder:

  1. Konto: Virksomheder og institutioner kan ansøge om at få oprettet en konto. NB: Du kan kun få oprettet en konto, hvis din virksomhed er offentlig (institution, skole o.l.), et ApS eller et A/S og har eksisteret i minimum 2 år. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du betale med dankort/kreditkort eller få faktura med bankkonto nummer. Er der oprettet en konto, kan virksomhedens medarbejdere købe ind på een fælles konto. Har man en konto, vil man med hver enkelt ordre modtage en faktura, der specificerer købet, men betaling sker ifølge månedligt kontoudtog. Vi forbeholder os ret til at afvise ansøgning om konto uden yderligere begrundelse.

Rykkergebyr/renter
Betales ikke efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales 2. rykker ikke, videregives kravet til incasso, som herefter står for den videre inddrivelse. Incassovirksomheden pålægger yderligere gebyrer inden for kreditlovens rammer og står for fogedforretningen.
Leveringsformer
Du kan vælge at hente din bestilling i vores butik (se adressen her) eller få tilsendt din bestilling med Post Danmark.

Leveringstid
Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (normalt max. 0-7 hverdage). Er leveringstiden længere, vil dette fremgå af din ordre/ordrebekræftelse. Hvis du ønsker selv at afhente din bestilling, får du en e-mail, når din bestilling ligger klar til afhentning. Hvis du har ønsket at få din ordre tilsendt, vil du modtage en e-mail, når den afsendes fra os. Vi er dog ikke herre over de lokale udbringningsforhold, så derfor kan vi ikke love en bestemt leveringstid ved udlandslevering.

Leveringsomkostninger
Såfremt du ønsker at afhente din ordre selv, er der naturligvis ikke leveringsomkostninger forbundet med dit køb. Hvis du ønsker varer leveret til en adresse i Danmark, opkræves et fast leveringsgebyr på DKK 29,00 pr. ordre – uanset ordrens størrelse. Ved levering til en adresse i Europa (undtagen Grønland) er leveringsgebyret DKK 89,00 plus DKK 9,00 pr. vare. Ved levering til en adresse i Grønland er leveringsgebyret DKK 89,00 plus DKK 39,00 pr. vare. Ved levering uden for Europa er leveringsgebyret DKK 199,00 plus DKK 39,00 pr. vare.

Returret
Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. e-boghandel.dk yder dog 30 dages fuld returret. Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og gerne ledsaget af en kopi af din faktura. Du kan fortryde et køb ved 1) at nægte at modtage varen, ved 2) at overdrage varen til postvæsenet eller ved 3) at returnere varen på den angivne adresse. Fragtomkostningen ved at returnere varen til Bog-Shop påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning af det betalte beløb.

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på telefon 35 35 35 81 eller pr. e-mail: info@bog-shop.dk. Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købssummen tilbage.

Det med småt
Aftaler med Bog-Shop.dk indgås på dansk. Når du handler på Bog-Shop.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Ansvarsfraskrivelse
Bog-Shop.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning. Tvister En eventuel tvist mellem Bog-Shop.dk og en erhvervsdrivende afgøres ved sø- og handelsretten i København.

Håndtering af personoplysninger
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via Bog-Shop.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse, og gemmes ikke af Bog-Shop.dk. Personoplysninger transmitteres til Bog-Shop.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af Bog-Shop.dk i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig. For at lette proceduren for dine fremtidige køb hos Bog-Shop.dk anvender vi en såkaldt cookie. Det er en lille fil, som lagres på din egen pc. Den indebærer, at du ikke behøver indtaste din adresse, næste gang du køber bøger hos os. Du kan naturligvis altid selv slette cookien på din maskine.