Center of Excellence betegnelse er forbeholdt for de behandlingssteder, der beviser at de mestrer forebyggelse af tilbagefald ved brug af CENAPS modellen. Navnet CENAPS® er et registreret varemærke og må kun bruges efter tilladelse fra CENAPS Europe. Selv om enhver leverandør kan søge denne betegnelse, kun dem, der opfylder de strenge standarder for godkendelse, vil blive officielt anerkendt. De eksklusive fordele ved at blive Center of Excellence er:

  1. CENAPS Navnet: Center of Excellence modtageren har tilladelse at bruge CENAPS navnet til at reklamere for deres behandlings ydelser.
  2. Marketing: CENAPS Europe vil linke til steder som er godkendt som Center of Excellence og støtte i at offentliggøre behandlingsstedet i nyhedsbreve.
  3. International Eksponering: Terence T. Gorski taler til tusindvis af fagfolk på konferencer og workshops hvert år, og vil henvise til de behandlingssteder der har udmærkelsen Center of Excellence når det er passende.
  4. Website Liste: Center of Excellence stederne er noteret på CENAPS Europe’s webportal. Oversigten vil omfatte Center of Excellence betegnelse, adresse, telefonnummer og hjemmeside link.
  5. Marketing Rådgivning: CENAPS Europe vil rådgive marketingafdelingen på Center of Excellence behandlingsstedet om, hvordan man effektivt markedsføre CENAPS modellen.
  6. Terence T. Gorski og instruktørerne i CENAPS Europe har et internationalt ry i tilbagefalds forebyggende terapi. Sammen udvikler de CENAPS modellen så den hele tiden er tidssvarende og opdateret med sidste ny viden på området.

Center of Excellence betegnelse vil gøre det muligt for behandlingsstedet at blive; formelt affilieret med CENAPS Europe,  en del af et internationalt anerkendt ekspertpanel i tilbagefaldsforebyggelse og har ubegrænset tilladelse til brug af kliniske vejledninger uden overtrædelse af ophavsretten, samt have adgang til et veludviklet nationalt henvisnings netværk.