Undervisere

[su_table]

steff275Steffen Pedersen

Steffen er uddannet Danish Addiction Counselor og uddannet i Løsningsfokuseret terapi. Steffen er certificeret Rational Emotive Behavior Therapist på Albert Ellis institute i New York.

Han uddannet instruktør i CENAPS modellen ved Terence T. Gorski i USA.

Ud over dette er han ekstern underviser på DAC-uddannelsen (Danish Addiction Counselor). Han underviser og superviserer private og offentlige behandlingsinstitutioner rundt om i landet.

Steffen begyndte arbejdet med behandling af afhængige og deres pårørende i 1994. Han var medinitiativtager til at indfører CENAPS modellen i Danmark. Dette skete med åbningen af CENAPS Europe ApS og CENAPS dagbehandling ApS i 2005.

Steffen ejer CENAPS Europa ApS derudover har han Forlaget Eftertanke…, som er specialiseret i CENAPS bogudgivelser.

Steffen er instruktør i Problemløsende Gruppeterapi (PSGT)

Anne-Grethe Lykke Jall-CENAPSAnne-Grethe Lykke Jall

Anne-Grethe er uddannet Alkolog og Psykoterapeut og desuden Facilitator i Grof Transpersonal Training (USA)

Anne-Grethe er uddannet i CENAPS-modellen og godkendt CENAPS-instruktør af Terence T. Gorski og specialuddannet som Advanced Relapse Prevention Specialist (ACRPS). Og er vores faste CENAPS instruktør gennem de sidste 10 år.

Hun har været pioner i indførelse af CENAPS-modellen i Danmark. Hun har været vores faste underviser i CENAPS uddannelsen i 10 år. Derudover har hun undervist på de fleste misbruges uddannelser i Danmark. Foruden undervisning og foredrag er Anne-Grethe supervisor i flere kommuner og på behandlingscentre, hvor CENAPS modellen anvendes .

Mere end 20 års erfaring, har Anne-Grethe med behandling af misbrugere og deres pårørende. Hun var bl.a. medinitiativtager til døgninstitutionen “Kongens Ø” i 1994 og etablerede og drev Danmarks første intensive stoffrie dagbehandling “Vejviseren” fra 1996 til 2005. Hun har i dag sit eget konsulent firma Extended Care.

Anne-Grethe er instruktør i Tilbagefaldsforebyggende Terapi (RPT), Tilbagefaldsforebyggende Rådgivning (RPC) og Kognitiv Restrukturering for Afhængighed (CRFA) samt pårørendekurser.

Table
Table
Table

[/su_table]